WAAR SUBTILITEIT EEN VERSCHIL MAAKT

Zein Obagi huidproducten

1. Volledige assortiment Zein Obagi huidproducten

De twee meest recent geïntroduceerde productlijnen van Dr. Zein Obagi (ZO), dermatoloog, zijn

In beide gevallen beschikken wij over het volledige assortiment, bestaande uit ongeveer 40 verschillende producten. Dat biedt ons de mogelijkheid die producten van Zein Obagi te kiezen, die het best bij u passen. Afhankelijk van de indicatie en uw persoonlijke wensen stellen wij een regime voor u samen. Naar onze mening zijn er geen betere huidproducten wanneer een echte huidverbetering en een gezonde huid uw doel is.

Producten van Zein Obagi zijn ook de best mogelijke voorbereiding op een chemische peeling of een laser behandeling. Het zorgt niet alleen voor een beter resultaat, de ingreep zal ook met minder risico’s gepaard gaan, het herstel zal korter zijn en het uiteindelijke effect zal langer aanhouden.

In 2018 is besloten beide product lijnen te integreren, waarna alle producten onderdeel zullen uitmaken van ZO Skin Health. ZO Medical producten krijgen daardoor een ZO Skin Health verpakking, een andere naam en soms een gewijzigde grootte. De samenstelling, de werking en de indicaties van deze producten blijven hetzelfde.

2. Enzymatische of chemische peeling

De ZO Medical productlijn bevat ook verschillende peelings

  • Invisapeel
  • 3-Step Stimulation Peel
  • Controlled Depth Peel

3. Zein Obagi MediSpa

In de kliniek worden verschillende Obagi MediSpa behandelingen uitgevoerd, als ondersteuning van een regime met ZO Skin Health en/of ZO Medical huidproducten of als kennismaking met ZO

Wij willen u graag zorgvuldig informeren over de behandeling met ZO huidproducten. Heeft u specifieke vragen over de mogelijkheden van een behandeling met ZO huidproducten, dan kunt u natuurlijk direct contact opnemen met onze kliniek.

4. Obagi Medical, Nu-derm en Blue Peel

Dr. Zein Obagi is bekend geworden door de ontwikkeling en introductie van het baanbrekende Nu-derm Fx systeem en de “Blue Peel”, vele jaren geleden. Deze werden op de markt gebracht door Obagi Medical. Dr. Obagi heeft geen banden meer met Obagi Medical. Alle andere systemen van Obagi Medical zijn dan ook niet door hem ontwikkeld. Zij dragen slechts zijn naam.

Lees meer over de verschillende producten uit de Obagi Medical lijn

De producten van Obagi Medical zijn in de meeste Europese landen niet meer verkrijgbaar, ook niet in Nederland. Maar ook daarbuiten is de verkrijgbaarheid zeer beperkt. Zij zijn volledig vervangen door ZO Skin Health en ZO Medical, welke door Zein Obagi persoonlijk zijn ontwikkeld, inclusief de behandelprotocollen voor de diverse indicaties. Dit geldt ook voor de "Blue Peel" welke is vervangen door de Controlled Depth Peel.

Wij werken al vele jaren met ZO Skin Health en ZO Medical, welke laatste wij als eerste in Nederland hebben gevoerd. Ook wordt de Controlled Depth Peel in onze kliniek uitgevoerd. Wij werken niet meer met producten van Obagi Medical.