WAAR SUBTILITEIT EEN VERSCHIL MAAKT

Video - ZO Skin Health regime van Zein Obagi zelf samenstellen

ZO Skin Health

Deze video laat zien hoe u zelf een regime met ZO Skin Health kunt samenstellen.

Huidproducten van ZO Skin Health zijn ontwikkeld door dermatoloog Dr. Zein Obagi uit Beverly Hills. Deze productlijn wordt ook wel de cosmetische lijn van Obagi genoemd, alhoewel die omschrijving niet geheel recht doet aan de eigenschappen van deze producten. Deze lijn wordt soms gecombineerd met producten uit de medische lijn van Zein Obagi: ZO Medical

Retinol en huidveroudering

ZO Skin Health producten zijn eigenlijk met geen enkel ander cosmeticamerk te vergelijken. Door de hoogste concentratie retinol momenteel beschikbaar (1%), speciale aflevertechnieken en door gebruik te maken van bewezen effectieve ingrediënten tegen huidveroudering als anti-oxidanten, roxysomen en ultrasomen (voor herstel van DNA schade) en matrixyl (voor het stimuleren van collageen aanmaak in de huid).

Diverse uitingen huidveroudering

ZO Skin Health kan worden gebruikt voor diverse indicaties, gerelateerd aan veroudering of zonbeschadigde huid: zoals een doffe huid, fijne lijntjes en/of rimpels en vergrootte poriën. 

Webshop Zein Obagi

ZO Skin Health producten van Zein Obagi zijn direct in de officiële webshop van de kliniek te bestellen. Maar u kunt ook een afspraak maken voor een consult in onze kliniek. Dan kunnen wij uw huid analyseren en een regime voorstellen. Consulten zijn gratis bij aankoop van producten.


Bron: Kliniek voor Esthetische Geneeskunde Amsterdam, Furrow


Terug naar het overzicht