WAAR SUBTILITEIT EEN VERSCHIL MAAKT

Obagi webshop

ZO Medical

Voor het samenstellen van een regime met producten uit de voormalige medische lijn ZO Medical is een consult in de kliniek aan te raden, aangezien met deze producten vaak een medische aandoening wordt behandeld. Hierbij valt te denken aan acne, rosacea en/of pigmentvlekken. Maar ook een verouderende huid kan zeer goed met voormalige ZO Medical producten worden behandeld. Sinds 2018 maken allen ZO Medical producten deel uit van de ZO Skin Health productlijn.

Na het starten met een regime met voormalige ZO Medical producten van Zein Obagi adviseren wij om regelmatig in de kliniek te komen voor een (gratis) controle. Hierbij kan het regime zo nodig geoptimaliseerd worden. Consulten zijn kosteloos zolang u de producten die u nodig heeft via de kliniek aanschaft.

Ook geeft een consult de mogelijkheid zo nodig crèmes, lotions of andere geneesmiddelen op recept voor te schrijven – als (tijdelijke) aanvulling op een regime. In een aantal gevallen valt tevens een IPL-OPL of een fractionele laserbehandeling te overwegen, soms pas indien ZO Medical huidproducten gedurende enige tijd zijn gebruikt. Wij werken overigens als eerste in Nederland (en Europa) met ZO Medical. Onze 1-jaar ervaring is destijds op een nationaal symposium gepresenteerd.

Ook voor alle ZO Medical producten geldt dat deze zowel via de Dr. Zein Obagi webshop als direct via de kliniek verkrijgbaar zijn. Vervolg bestellingen kunnen via de Dr. Zein Obagi webshop geplaatst worden, maar ook per mail of telefonisch aan de kliniek worden doorgegeven. Net wat uw voorkeur heeft.

close

Do you reside abroad?

Please contact us directly via info@kveg.nl or +31 20 30 32 890.