WAAR SUBTILITEIT EEN VERSCHIL MAAKT

ZO Medical webshop

Bestel direct online in de ZO Medical webshop

In onze webshop kunt u ZO Medical producten op twee verschillende manieren kopen. 

Omdat de ZO Medical producten per 2018 onderdeel uitmaken van de ZO Skin Health product lijn, wordt in alle gevallen verwezen naar (dezelfde) producten in het ZO Skin Health onderdeel van de webshop.

Het kan zij dat u nog niet weet welke producten u wilt bestellen. Wij bieden u dan een consult in onze kliniek aan voor een juiste indicatie stelling en het samenstellen van een regime. Voor meer informatie over de individuele voormalige ZO Medical producten verwijzen wij naar het uitklapmenu dat zich opent wanneer u met uw muis over bovenstaande tabje “ZO Medical webshop” beweegt. Product specifieke informatie wordt getoond wanneer u op een individueel product klikt in het uitvouwmenu. Vanuit daar kunt u dan direct een ZO Medical product kopen.

Indien u al ZO Medical producten gebruikt en precies weet wat u wilt kopen, kunt u gebruik maken van de ZO Skin Health webshop. Alle producten staan daar bij elkaar, waardoor u snel en efficiënt uw bestelling kunt afronden. Let wel dat hier de volgorde van de producten niet noodzakelijkerwijs overeenkomt met de volgorde van gebruik zoals u die gewend bent.

 

Nieuwste ZO Medical product

  • Revitatrol Epidermal Repair Crème: dit is een huidherstellend en kalmerend product dat direct kan worden gebruikt na een chemische peeling of een laserbehandeling. Ondertussen is de naam gewijzigd in Hydrating crème.
  • Rozatrol: dit is een nieuw serum dat onderdeel uitmaakt van een regime bij de behandeling van rosacea - en dan specifiek de aan rosacea gerelateerde symptomen zoals roodheid en/of een gevoelige huid.

     

Er zijn nog geen producten aanwezig in deze categorie.

close

Do you reside abroad?

Please contact us directly via info@kveg.nl or +31 20 30 32 890.